Tijdens de Allerheiligenmarkten (Adrillen) en kermis geldt er een wegsleepregeling in het centrum van Winschoten

Winschoten – De Allerheiligenmarkten in Winschoten worden dit jaar gehouden op maandag 6 en maandag 13 november. En de bijbehorende ‘Allerheiligenkermis’, wordt gevierd van zondag 29 oktober tot en met maandag 6 november. Om de veiligheid tijdens beide evenementen te kunnen waarborgen heeft de gemeente Oldambt een wegsleepregeling voor voertuigen afgegeven.

Zo geldt op maandag 6 en maandag 13 november dat er tussen 01.00 en 21.00 uur niet geparkeerd mag worden aan de Venne en aan het Burgemeester Schönfeldplein in Winschoten. Daarnaast mag er van zondag 29 oktober tot en met maandag 6 november niet aan de Marktstraat en op het Marktplein in Winschoten geparkeerd worden.

De wegsleepregeling geldt voor alle voertuigen die:
– De doorgang voor hulpverleningsvoertuigen kunnen blokkeren;
– Fout geparkeerd staan;
– De toegang tot een brandkraan kunnen blokkeren;
– Op een andere manier zorgen voor een onveilige situatie.

Tijdens de evenementen staat er bebording langs de betreffende wegen. Ook zijn de marktkooplui en ondernemers per brief geïnformeerd over de wegsleepregeling.

Inwoners, marktkooplui en ondernemers die vragen hebben over de Allerheiligenmarkt of de Allerheiligenkermis kunnen met hun vragen terecht bij de gemeente Oldambt afdeling Vergunningen via telefoonnummer 0597-482000.

Inwoners, marktkooplui en ondernemers met vragen over de Wegsleepregeling kunnen terecht bij de gemeente Oldambt, Afdeling Toezicht en Handhaving via 0597-482000.


Preview afbeelding: