Waterbei 2024

Zet je schrap voor een spetterend evenement in het hart van Winschoten! Op zaterdag 31 augustus 2024 ondergaat de volledige binnenstad een magische transformatie tot het terrein van het Waterbeifestival. Van 11.00 tot 16.00 uur komt de stad tot leven met een overvloed aan adembenemende straattheateracts op verschillende locaties.

Laat je verwonderen door een divers scala aan artiesten, variërend van behendige acrobaten tot getalenteerde muzikanten en van gracieuze dansers tot verbazingwekkende algemene performers. Het belooft weer een dag vol spektakel en verrassingen te worden, waarbij elke straathoek een nieuw avontuur onthult.

En dat is nog niet alles! De festiviteiten gaan door tot in de late uurtjes met een sensationele eind-act in Blauwestad op zaterdagavond. Bereid je voor op een betoverende ervaring die de grenzen van verbeelding en entertainment verlegt.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de stad Winschoten te zien schitteren als nooit tevoren. Breng je familie en vrienden mee en dompel je onder in de magie van het Waterbeifestival op 31 augustus 2024. Wees getuige van de bruisende energie, laat je betoveren door de straatkunst en beleef een dag vol plezier en verbazing!

Preview afbeelding:
Waterbei