Parade Waterbei 2024

Stap in de magie van de Parade op vrijdag 30 augustus 2024, een spectaculair evenement dat begint om 21.30 uur vanaf het cultureel centrum De Klinker in Winschoten. De Parade neemt je mee op een opvallende tocht van Cultuurhuis De Klinker naar het bruisende Marktplein, waar de festiviteiten in volle glorie zullen schitteren.

Om 21.30 uur komt de Parade in beweging, met kleurrijke optochten en betoverende artiesten die de straten van Winschoten verlichten. De route leidt naar het Marktplein, dat speciaal voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot een levendig festivalterrein.

Eenmaal op het Marktplein aangekomen, kan iedereen zich laten onderdompelen in de betoverende sfeer en genieten van de talentvolle artiesten die het podium betreden. De ondernemers van het Marktplein dragen bij aan de gezelligheid door sfeervolle terrassen op te zetten, zodat je in alle comfort kunt genieten van het spektakel en de levendige atmosfeer.

Mis deze kans niet om de Parade te ervaren, een unieke reis van cultureel centrum De Klinker naar het bruisende hart van Winschoten. Kom samen met vrienden en familie en beleef een onvergetelijke avond vol entertainment, kleur en gezelligheid op het Marktplein. Het feest begint om 21.30 uur, en wees gerust, de Parade belooft een betoverende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Preview afbeelding:
Waterbei